wirtualny spacer
lądowisko dla helikopterów

triangle Wyjątkowa lekka kuchnia

Poznaj nasze smaki

18 Wrzesień 2018
19 Wrzesień 2018
  1. Strona główna
  2. Villa Collis
  3. Restauracja
Kameralne i przytulne wnętrze
Restauracja Villa Collis to kameralne i przytulne wnętrze zaprojektowane z myślą o najbardziej wymagających gościach. Restauracja dostępna jest wyłącznie dla gości Villi Collis
Utytułowany szef kuchni

Od samego rana serwujemy pyszne pachnące śniadanie w formie bufetu szwedzkiego ( własne wyroby z hotelowej wędzarni)  – w porze lunchu można skorzystać z bogatej karty menu, w której pełno bieszczadzkich smakołyków oraz ciekawych dekonstrukcji Szefa Kuchni

Nad smakiem i jakością potraw czuwa utalentowany szef kuchni, Aleksandra Lupa wraz z zespołem oraz  profesjonalną obsługą kelnerską. Ofertę restauracji wzbogaca dodatkowo szeroki asortyment win, alkoholi oraz piwa z regionalnego browaru

Całoroczna grillownia z wędzarnią

Widokowa, ogrzewana i przeszklona altana wykorzystywana jest jako alternatywne miejsce wypoczynku, spotkań i spożywania posiłków na świeżym powietrzu. Zewsząd rozciąga się piękny widok na ogród, lasy, wzgórza oraz jezioro. To znakomite miejsce na wieczorną kolację w atmosferze spokoju i ciszy oraz w akompaniamencie odgłosów przyrody. Altana posiada również własne nagłośnienie, grill, wędzarnię, kuchnię i toaletę. Miejsce na ognisko oraz ruszt. To znakomite miejsce biesiadne nawet dla 30 osób

triangle Przeżyj wyjątkową przygodę

Sprawdź nasze pomysły na pobyt

Wszystkie oferty
newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij